divendres, 2 de gener del 2009







Ciutadans i Ciutadanes de Sant Boi de Llobregat em dirigeixo a vosaltres per desitjar-vos unes BONES FESTES DE NADAL I BON ANY 2009.

Aprofito l’avinentesa per agrair-vos la confiança que m’heu donat al haver-me votat a les darreres eleccions Municipals del dia 27 de maig de 2007.

Som un equip jove, renovat i ple d’il.lusió, amb moltes ganes de treballar per a Sant Boi on tothom pot estar representat, amb valors i idees.

Amb la vostra col.laboració i el vostre suport comença realment la nostra feina i per això us ofereixo la possibilitat de fer partícip les vostres inquietuds, propostes de millora per als barris, mancançes,...

Per poder fer arrivar les vostres propostes, idees de millora per el poble,.. o bé per formar part del nostre equip podeu contactar amb nosaltres a través del mail: UNIO.SANTBOI@GMAIL.COM, i així concertar una visita per coneixe’ns.

En Joaquim Hostalot, President d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) al Comitè Executiu Local, també us desitja unes bones festes a tots i a totes els ciutadans i ciutadanes de Sant Boi de Llobregat.

Ens agradaria, doncs, poder comptar amb la vostra col.laboració.




M. Marta Pedrosa Varela
Regidora d’Unió Democràtica de Catalunya
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat


Sant Boi de Llobregat, desembre de 2008