dimecres, 21 de gener del 2009

PRESÈNCIA D'UNIÓ A LA 62 FIRA DE LA PURÍSSIMA












El passat 6, 7 i 8 de desembre Unió Democràtica de Catalunya (UDC) va estar present als actes de la 62 Fira de la Puríssima.

Antoni Castellà, Secretari d'Organització d'UDC, va estar present en companyia del President Local i la Regidora d'Unió a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Durant la seva estança al Municipi Radio Sant Boi li va fer una petita entrevista i va fer les visites a les diverses entitats que hi eren presents per conèixer més d'aprop les seves inquietuds. Al migdia va estar a l'estand de la Unión Extremeña de Sant Boi, i va poder conèixer al Sr. Paco Vera, President de l'entitat.

Des d' Unió us recordem que el proper dia 31 de gener la Unión Extremeña celebrarà el 50è Aniversari de l'entitat.

Des d'Unió recolçem al petit comerç, a les entitats, als firants que assisteixen any darrera any a la nostra població per ser-hi a la nostra Fira de la Puríssima, perquè entenem que és una forma de recolçar els nostres costums i tenir coneixement de primera mà de quines són les necessitats dels nostres comerciants que fan una tasca importantíssima dins del teixit econòmic i comercial al nostre pais.