diumenge, 25 de gener del 2009

Recolçament d'Unió a les famílies dels quatres nens morts i dels ferits d'ahir a l'Estadi de Beisbol de Sant Boi


Ahir quatre nens d'entre 9 i 12 anys van perdre la vida al enderrocar-se el sostre i les parets del pavelló Municipal de Beisbol a Sant Boi de Llobregat, on s'estaven entrenan a beisbol juntament amb 13 companys més. S'havien refugiat dins del poliesportiu (túnel de batuda) precisament per el fort vent que no els deixava jugar a l'exterior.

Ahir a les sis de la tarda es va celebrar un ple extraordinari que es va iniciar amb un minut de silenci en memòria de les quatres victimes mortals. Al ple es va aprovar per tots els grups polítics 3 dies de dol per la mort dels quatre nens.

Els regidors i regidores del Consistori han agraït especialment la col.laboració desinteressada dels veïns i veïnes de la zona, que van ajudar a les tasques de desenrunament als primers minuts i se'ls va reconèixer la seva ràpida actuació a través de declaracions fetes per el propi Alcalde.

Set nens i dos monitors ferits estan ingressats a diferents centres hospitalaris. Les famílies afectades estan reben recolçament sanitari i psicològic durant aquests dies.

Les families han decidit celebrar demà dilluns a les 11:00 h. un funeral conjunt. La ceremonia religiosa tindrà lloc al poliesportiu Municipal "La Parellada" (carrer de Mossèn Pere Tarrés, 35-37).
Les restes mortals dels quatre nens, d'entre 9 i 10 anys, s'han traslladat avui al Tanatori de Sant Boi, on des de les 13:00 h. de la tarda estan fent la vetlla els seus familiars i amics.
Des d'Unió volem donar el nostre més sentit condol a les families dels quatre nens morts i dels ferits en aquests moments. I, estem al seu costat per tot allò que necessitin.