dimecres, 25 de febrer del 2009

Moció sobre la revisió de tarifes del Transport Públic presentada per CiU al Ple celebrat el 23 de febrer de 2009

Tal com us vam explicar dies passats en aquest mateix blog CiU va presentar redactat a la pre-acta que es va fer arribar a tots els grups municipals de l'Ajuntament una moció sobre la revisió de tarifes del Transport Públic. Per pressió de la resta dels partits de govern: PSC, ICV i ERC el portaveu de CiU va retirar la moció sense tenir l'aprobació d'Unió Democràtica de Catalunya.
Des d'UDC volem expresar la nostra disconformitat perquè en la situació de crisis econòmica com la que estem vivint l'instar a l'ATM (Autoritat del Transport Metropolità) a revisar les tarifes del transport públic hauria sigut una politica social de compromís amb els Santboians i Santboianes per tal de fer més lleugera les seves economies familiars.
Us recordem que la moció pretenia instar a rebaixar l'augment del transport públic del 4% a l'IPC de 2008 (1,6%).
Com sabeu la revisió de les tarifes de transport públic són aprovades abans de finalitzar l'any, en el moment que es va adoptar la decisió es va fer tenim com a referència l'IPC del mes d'octubre de 2008 que era d'un 4% però l'IPC resultant de l'any va quedar en un 1,6%.