dissabte, 23 de maig del 2009

Míting a l'Hospitalet







Ahir, a l'acte a L'Hospitalet Duran va subratllar que "la gent no es deixi enredar: el govern del PSOE és incapaç de liderar la sortida de la crisi i que el PP juga amb el que més apreciem, amb la nostra llengua".

Duran va demanar a Zapatero i a Rajoy que, per dignitat retiresin els seus videos, que són un insult a la intel.ligència dels ciutadans i de les ciutadanes.

El PSOE ha presentat un cartell "si no estás conmigo estás contra mí", on demana el vot en contra d'altres en lloc de demanar-lo per a ells presentant un programa electoral per aquestes eleccions europees, cosa que de moment no han fet. El seu eslògan torna a ser una crida a la por com a forma de guanyar vots, i no expliquen que faran... deu ser que no tenen propostes a fer.

Els ciutadans i les ciutadanes han de conèixer que CiU té propostes per millorar el pais, d'aquesta forma podran distingir-nos dels partits que únicament es dediquen a desqualificar o bé a cultivar la cultura de la por per tal de guanyar vots.

Al míting Duran va remarcar que fins i tot Felipe González ha reconegut que Zapatero podria fer més per afrontar la crisi, i ha evidenciat les incapacitats del govern per afrontar-la amb èxit.

Les propostes de CiU les trobareu a la web: http://www.ciu.cat/