dimarts, 16 de juny del 2009

Agraïments per el resultat de CiU a Sant Boi de Llobregat


Analitzant els resultants de les eleccions europees a Sant Boi de Llobregat vull donar les gràcies a la població que ha votat a CiU. Estem contents amb els resultats obtinguts perquè representen una pujada d'un 4,18% en relació a les últimes eleccions europees.

Com a Regidora per CiU a l'Ajuntament vull donar un especialment agraïment a les persones que el dia 7 de juny van fer d'interventors o d'apoderats. Ja que amb el seu altruïsme sempre col.laboren per tal de fer possible realment el bon funcionament durant el dia de les votacions.

Hem de ser conscients que la feina no ha acabat, ni molt menys, hem de continuar treballant per fer veure quines són les nostres aportacions locals.
Segurament aquest resultat be donant per la desafecció de la població vers les polítiques anomenades "d'esquerres" en contrast amb les polítiques socialdemòcrates que estem portant a terme des de CiU.

CiU és conseqüent amb els seus plantejaments polítics, la dolenta gestió de les anomenades "esquerres", que van de la mà de la població "obrera" mentres fililtejen amb els "banquers" pot ser una de les explicacions del canvi de tendència de vot.

Un altre aspecte a destacar és l'índex de participació, per sota del 50%. Queda demostrada la desafecció dels ciutadans i ciutadanes vers un projecte europeu que no acaben de veure proper, és aquesta una assignatura pendent de totes les forces polítiques, i aquí també nosaltres i tenim responsabilitats. Fer pedagogia de que ens aporta Europa a nivell local, i fer veure a la ciutadania com influeix les decisions que ens prenen dia a dia al Parlament Europeu.
A tornat a passar, a Catalunya encara han participat menys electors que a la mitjana espanyola.

Un aspecte que segur ha influit tant en el canvi de vot com en la baixa participació ha sigut la crisi econòmica actual unida a una forta crisi de valors.