diumenge, 5 de juliol del 2009

Homenatge a Pau Gasol


Avui a partir de les 18:00 h. a la plaça de l'Ajuntament s'ha celebrat que Pau Gasol ha tornat a Sant Boi després de la seva victòria a la NBA amb l'equip de Los Angeles Lakers.

El jugador santboià va adreçar unes paraules al públic assistent des del balcó de la Casa de la Vila. L’alcalde, Jaume Bosch, també va intervenir en el decurs de l’acte, i va estar acompanyat dels regidors i regidores. Na Marta Pedrosa, regidora d'Unió va ser-hi present.

Gasol ha sigut el primer jugador espanyol de basquet que aconsegueix l'anell de campió de la NBA, s'ha adreçat des del balcó del consistori de la seva ciutat natal a les persones que omplien la plaça.

Molt agraït ha dit,

"sempre pot haver una altra estrella, un crack, no solament a l'esport sinó en qualsevol faceta de la vida. Seguiu el vostre somni. Espero que arribeu molt lluny i a veure si algun dia surt un altre talent"

Gasol, ha donat les gràcies als aficionats per com l'han rebut, ha llançat varies pilotes de la NBA al públic assistent -personalitzades amb els colors i els escuts de Los Lakers- per correspondre amb el carinyo que le han mostrat els ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi de Llobregat.