dimarts, 22 de juny del 2010

Enhorabona al Futbol Club Santboià per l'ascens històric!

Enhorabona al Futbol Club Santboià per fer real l'ascens a segona B.
La temporada vinent el Futbol Club Santboià jugarà a la categoria de bronze de futbol estatal per primer cop en la història.

El Futbol Club Santboià clou amb l'ascens la millor temporada de la seva història, i aconsegueix l'ascens de categoria dos anys després de la celebració del centenari (1908-2008).


L'equip local ha acabat en tercer lloc la lliga del grup 5è de Tercera Divisió. Per pujar de categoria ha hagut de derrotar de manera consecutiva l'Arandina, el Corralejo i el Tudelano, amb el mèrit afegit de jugar el partit decisiu de totes les eliminatòries en camp contrari.

El passat dilluns 21 de juny vam fer una celebració popular a la plaça de l'Ajuntament. Els jugadors, el president del club, el president de la Federació Catalana de Futbol i expresident del F.C. Santboià, l'alcalde i regidors/regidores vam celebrar-lo des del balcó de l'Ajuntament. Els jugadors van llençar pilotes signades des del balcó de la Casa dela Vila com acte de reconeixement a la població per la seva rebuda i caliu ofert per aquest nou triomf.

Des d'aqui desitjo al F.C. Santboià ànims i moltes forçes per continuar portant molts triomfs i per fer possible el coneixement de Sant Boi i el reconeixement de l'esport local arreu de l'estat.