divendres, 17 de desembre del 2010

GRÀCIES SANT BOI PER DONAR SUPORT MAJORITARI A CIU!




Sant Boi ha donat suport majoritari a la candidatura encapçalada per Artur Mas en les eleccions al Parlament de Catalunya. CiU ha estat la força més votada amb 9.319 vots, 2.812 vots més que fa quatre anys. La victòria s’ha produït d’una manera homogènia a totes les comarques de Catalunya. CiU al Baix Llobregat ha guanyat més de 30.000 vots.

A CiU ens sentim responsables del suport que ens ha donat la ciutadania de Sant Boi i teniu el nostre compromís per continuar treballant per fer possible el canvi a Sant Boi. A tots i a totes les persones que ens heu donat aquest vot de confiança us volem transmetre primer el nostre agraïment, i en un acte de responsabilitat us diem que continuarem treballant per fer possible també el canvi al municipi. Hem de fer possible entre tots aixecar Catalunya.

Els canvis a nivell de representació home-dona ja han començat. El nou Parlament a Catalunya serà el més paritari de la història amb 56 diputades i Núria de Gispert, ex consellera de justicia i d’interior de CiU ja ha sigut escollida Presidenta del Parlament de Catalunya, s’ha convertit en la primera dona presidenta del Parlament. CiU n’ha sigut el primer partit pioner.
Aixi mateix, l’Artur Mas ha sigut escollit el nou President de la Generalitat i ha començat a complir amb les seves promeses: ha fet un bon govern, obert i integrat també per persones que són independents i que ha fet possible que la dona estigui present amb responsabilitats al màxim nivell.


Us desitjo a tots i a totes unes bones festes nadalenques i un millor any 2011!


Marta Pedrosa Varela
Regidora d'UDC
CiU
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat