divendres, 28 de gener del 2011

CiU al govern municipal de Sant Boi de Llobregat

CiU a Sant Boi fem un balanç positiu de la nostra estada al govern municipal doncs s'han portat a terme projectes importants per la ciutat: la construcció dels cinemes que ha permés a Sant Boi equiparar-se al nivell d'altres poblacions veïnes, la recuperació de l'Ateneu Santboià per ser un equipament per a la ciutat, la construcció d'un nou hospital millor equipat, la construcció d'un parc de bombers, la instal.lació de contenidors soterrats, la creació de carrils bici, la construcció de noves escoles bressols municipals,... CiU com a grup polític municipal de l'equip de govern hem portat una política municipal de recolçament dels grans projectes urbanítics que des de feia molts anys estaven aparcats i que eren molt necessaris per a la ciutat de Sant Boi i per a la seva ciutadania.
Les obres que s'han executat han permés donar un salt de qualitat i de benestar a la gent de Sant Boi.
Des de CiU a Sant Boi som conscients que no tot està fet i que resta molt per fer. Volem continuar treballant en positiu com hem fet fins ara, sempre estant a prop de la gent, treballant per assolir una cohesió social i evitar l'exclosió dels sectors de població més vulnerables. Per això, CiU recolçarà, com ha fet fins ara, al govern municipal en les polítiques actives locals d'ocupació i polítiques socials.
L'experiència que des de CiU hem assolit estant al govern municipal ens ha de servir per afrontar nous reptes en el futur.
CiU a nivell local s'ha esforçat i ha aconseguit reduir les despeses a actuacions que ha gestionat. Un clar exemple ha sigut l'ajust pressupostari a la Fira de la Puríssima introduïnt propostes més creatives, per fer un estalvi pressupostari.
Només des de l'exemple la classe política podem demanar sacrificis a la resta de la societat. Entenem que no podem demanar a la ciutadania allò que no estem disposats a fer.
Volem continuar treballant des del rigor i amb l'aportació dels ciutadans i ciutadanes de Sant Boi per fer una ciutat millor.