diumenge, 17 d’octubre del 2010

A la festa del joc net de CiU a Barcelona!


Aquest matí a la festa del joc net de CiU a Barcelona en Josep A. Duran Lleida ha deixat clar que "CiU no pot donar suport a uns pressupostos de l'Estat dolents, que no crearan feina i no compleixen amb Catalunya".

Artur Mas ha comentat a seu discurs que "sembla que el PSC renegi de tot el que ha fet al govern, dels 80 km/h a les multes lingüístiques,... si ells també volen el canvi, val més que no hi hagi continuisme".
Artur Mas ha subratllat que "la gent està cansada que es governi a cop d'enquesta, fent marrades constament. El pais té ferides molt profundes. Cal advertir que el canvi ens posarà en el camí de la recuperació, però a base d'actituds d'autoexigència en tots els camps".
Per la seva banda, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha constatat que "Catalunya travessa una crisi nacional, institucional, econòmica i de valors. Quatre anys més de tripartit no permetran resoldre aquesta situació critica, sinó que acabaran d'ensorrar el país". "Que ningú no s'engany: sense CiU no hi ha un avenç nacional possible", ha advertit "si es fragmenta al Parlament i tenim un govern feble no avançarem nacionalment".
La trobada, ha servit per agrair la tasca que militants i simpatitzants farem el pròxim dia 28 de novembre com a interventors i/o apoderats.