dimarts, 6 d’octubre del 2009

El Santboià Manel Esteller guanya el premi internacional "Dr. Josef Steiner"

Manel Esteller ha estat guardonat amb el "Dr. Josef Steiner Cancer Research Award 2009" pels seus estudis sobre l'epigenètica de la metàstasi.

L'epigenètica estudia les modificacions químiques que pateix el material genètic i ofereix esperances per entendre i tractar la metàstasi, una de les últimes causes de mortalitat en els pacients afectats per càncer.

Manel Esteller és director del Programa d'Epigenètica i Biologia del Càncer (PEBC) de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (LIDIBELL), investigador de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) i professor de Genètica a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

El Doctor i investigador Manel Esteller va rebre el guardó el passat 2 d'octubre a la Universitat de Berna. Es tracta d'un premi internacional otorgat per un jurat composat per prestigiosos científics europeus, els quals han decidit premiar per unanimitat a Manel Esteller.

Vull donar-li la meva enhorabona per aquest nou reconeixement i li desitjo que continuï fent nous descobriments tan necessaris per a la ciència i la humanitat.